Η παραλία Λιβάδια στην Πάρο

Ξενοδοχείο Μαρίνος, στην Παροικιά της Πάρου

Παροικιά & Λιβάδια​

Είναι ο πρώτος οικισμός που αντικρύζουν οι επισκέπτες του νησιού εφόσον έρχονται με το πλοίο καθώς εδώ βρίσκεται το λιμάνι της Πάρου.

Ένας πραγματικά πανέμορφος οικισμός στον οποίο κυριαρχούν τα χαρακτηριστικά της Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και προσφέρεται για περπάτημα στα πλακόστρωτά του, όλες τις ώρες της μέρας.

Εδώ βρίσκεται και ένα από τα σημαντικότερα θρησκευτικά αξιοθέατα της Ελλάδας, η Παναγία Εκατονταπυλιανή, η οποία πραγματικά μαγεύει τους επισκέπτες.

Η περιοχή Λιβάδια διαθέτει δύο οργανωμένες παραλίες, τα Λιβάδια και τον Κριό. Εδώ, λειτουργούν καφέ και εστιατόρια δίπλα στη θάλασσα στα οποία μπορείτε να απολαύσετε τοπικές σπεσιαλιτέ αλλά και διεθνείς γεύσεις. Επίσης σε κοντινές αποστάσεις λειτουργούν φούρνοι, εμπορικά καταστήματα και μίνι μάρκετ.

Τέλος στην περιοχή λειτουργεί γυμναστήριο ενώ εδώ είναι και η έδρα του Ναυτικού Ομίλου Πάρου, όπου λειτουργούν τμήματα εκμάθησης ιστιοπλοΐας.

Φωτογραφίες

Η θέση στο χάρτη

Κάντε κλικ πάνω στον χάρτη για να δείτε την ακριβή θέση της μονάδας.

Επικοινωνία

Διεύθυνση

Λιβάδια, Παροικιά
Τ.Κ. 84400, Πάρος - Κυκλάδες

Τηλέφωνα: 22840 22735, 6945 069970

Fax: 22840 23406

Θέση

​Το ξενοδοχείο Μαρίνος βρίσκεται στην περιοχή Λιβάδια, στην Παροικιά της Πάρου και απέχει μόλις 50μ από την παραλία. Περισσότερα...

Θέση στο χάρτη